Skolstädning

Rena skol- och förskolelokaler för våra barn och de vuxna som arbetar där är ett val som bör prioriteras för minskning av smuts, bakterier och allergier. Med regelbunden kvalitetsstädning bevarar ni även lokalerna i gott skick.

Fräsch skol- och arbetsmiljö

Genom att välja oss på Sophias Städservice som städleverantör kan du vara trygg. Med vår noggranna städning skapar vi en fräsch miljö som kan bidra till minskad sjukfrånvaro för barn och vuxna som vistas i lokalerna.

Med kontinuerlig och anpassad städning skapar Sophias Städservice skol- och förskolemiljöer där vuxna vill arbeta och där barnen kan vara aktiva, må bra och känna att de kan använda toaletterna.

Strukturerat arbetssätt för din trygghet

Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och följer vår kvalitetsplan där avstämningar och uppföljningsmöten sker regelbundet för kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och kundönskemål.

Vi på Sophias Städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal.

Utbildad personal och miljövänlig städning

Vår internutbildade och professionella personal bär våra profilkläder och städar med fokus på att ge skolor och förskolor trivsamma miljöer genom rätt städteknik och svanenmärkta miljövänliga rengöringsmedel.

Städning i alla skolans utrymmen

Exempel på utrymmen som vi hjälper er att städa på är korridorer, toaletter, klassrum, personalrum, matsal, idrottshall, duschar och omklädningsrum, aula och alla andra gemensamma utrymmen.

En kontaktperson och samma städpersonal

Hos oss får du en kontaktperson som ansvarar och planerar efter ert behov och önskat upplägg. En arbetsbeskrivning upprättas och är anpassad efter ert behov. Vi planerar alltid för att samma personal ska städa på er skola eller förskola.

Strukturerat arbetssätt för din trygghet

Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och följer vår kvalitetsplan där avstämningar och uppföljningsmöten sker regelbundet för kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och kundönskemål.

Vi på Sophias Städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal.

Tilläggstjänster

Behöver era skollokaler storstädning, fönsterputs eller golvvård mellan den regelbundna städningen? När du kontaktar oss bokar vi ett möte i era lokaler för bästa möjliga förutsättningar och tillsammans med er skräddarsyr vi en specifik arbetsbeskrivning utefter exempelvis golvmaterial.

TRYGGHET, ANSVAR OCH KVALITET

Varför Sophias Städservice?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.