Flyttstädning

Sophias Städservice erbjuder en bekymmersfri flyttstädning som följer Mäklarsamfundets rekommendationer till företagskunder med lokaler av alla storlekar som vill ha en garanterat ren lokal efter sig.

Pålitlig avflyttningsstädning

Kraven på avflyttningsstädning är mycket höga och tidskrävande. Sophias städservice är en trygg städleverantör och vi förstår att du som kund vill fokusera på de nya lokalerna och den dagliga verksamheten. Dessutom kan tidsaspekten vara en viktig orsak till du behöver hjälp.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

Fönsterputs ingår

Så här går det till

När du kontaktar oss bokar vi ett fysiskt möte i era lokaler. Det är den bästa förutsättningen för att vi ska kunna hjälpa till på bästa möjliga sätt och offerera därefter. Givetvis anpassar vi arbetsmomenten efter din verksamhet och behov för att säkerställa att avflyttningen och överlåtelsen blir helt enkelt bekymmersfri.

Vi städar era lokaler grundligt rent i varje vrå och fönsterputs ingår. Vi tillhandahåller alla arbetsredskap och svanenmärkta miljövänliga rengöringsmedel som vi behöver vid flyttstädningen.

Besiktning

Efter utfört arbete kontaktar vi dig för besiktning av lokalerna och tillsammans med er går vi igenom lokalerna och säkerställer att alla moment enligt checklistan och andra tillagda städmoment är kvalitetsmässigt utförda.

Att tänka på

Checklista

Kyl och frys är tomma.

Frys är avfrostad.

Spis, kyl och frys är utdragna så att vi kan komma åt ordentligt bakom.

Tomma lokaler ger goda förutsättningar för en enastående flyttstädning.Vid beställning av flyttstädning hos oss är det viktigt att lokalen är helt tom på föremål och kartonger för att vi ska kunna utföra en flyttstädning som uppfyller era förväntningar och behov. Har du andra ytor som ska städas utöver själva lokalerna bör dessa också vara tomma.

Finns ytor som är trasiga, exempelvis fönster, låsvred (nyckel ska finnas på plats), persienner, glasdörrar, vitvaror eller andra inventarier vill vi att du meddelar detta till oss vid din bokning.