Trappstädning

Vi på Sophias Städservice utför trappstädning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill ha det rent och trivsamt i trapphus och gemensamma utrymmen.

För trivsamma utrymmen

Som Fastighetsägare eller Bostadsrättsförening får du en kontaktperson som planerar efter ert behov och önskat upplägg med den högsta kvalitativa städningen och servicen. Längre ner på sidan kan du se generella städmoment som utförs vid trappstädning och utrymmen som hiss, vind, entré och tvättstuga.

Kollektivavtal

Försäkring

Närvarorapport

Så jobbar vi

Sophias Städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal som följs enligt överenskommet städintervall och städmoment. Vi erbjuder närvarorapport för er räkning.

Vi tillhandahåller arbetsredskap och miljömärkta städmaterial som dessutom är anpassade efter material i entréer och trapphus.

Vi erbjuder svanenmärkt miljövänlig kvalitetsstädning med kontinuitet, trygghet, ansvar och gott bemötande.

Storstädning vid enstaka tillfällen

Även gemensamma utrymmen behöver lite extra omsorg ibland. Du kan då boka storstädning av trapphus, tvättstuga och övriga utrymmen.

Glöm inte att boka regelbunden fönsterputsning för ert trapphus.

Personal som jobbar för att göra dig nöjd

Personalen som städar ert trapphus och allmänna utrymmen jobbar under goda arbetsförhållanden. Vi har kollektivavtal med Kommunal och vi undviker att tidspressa vår personal. Som ett resultat av det får vi nöjd städpersonal som gör ett bra jobb, vilket i slutändan leder till att du som kund blir nöjd.

Kvalitetsplan och uppföljning

Vi lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga affärsrelationer och följer vår kvalitetsplan genom att regelbundet genomföra avstämningar och uppföljningsmöten. På det sättet säkerställer vi kvalitet, uppfyller förväntningar, genomför förbättringar och tar hänsyn till dina önskemål.

Checklista

Trapphus, hiss, vind, källargång, entré, tvättstuga

Dammsugning eller torrmoppning och våttorkning

Avtorkning

Avtorkning

Avtorkning

Avtorkning

Avtorkning av maskiner i tvättstuga

Rengöring