Fönsterputs

Ge era kunder och medarbetare en trevlig upplevelse med rena fönster.

Fläckfri fönsterputsning

Låt ljuset släppas in din affärsverksamhet med snäll och miljövänlig fönsterputsning från oss. Vi använder svanenmärkt rengöring och professionella städverktyg när vi putsar fönster. Vår duktiga personal skapar rena fönster utan fläckar och ränder.

Våra fönsterputsare tar hand om all typ av fönsterputsning oavsett om ni har 2-sidiga, 4-sidiga glas eller fler, innerglas, fasadfönster, butiksfönster eller dörrglas.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

Utbildad personal

Så här går det till

När du kontaktar oss bokar vi ett fysiskt möte i era lokaler. Det är den bästa förutsättningen för att vi ska kunna hjälpa till på bästa möjliga sätt och offerera därefter.

Inför arbetet

Är det bra att ni flyttar på alla föremål som står vid och framför fönstren, så kan vi fokusera på att ge dig en riktig fin fönsterputsning.

Schemaläggning eller enstaka tillfällen

För våra avtalskunder kan vi inkludera anpassad rengöring av dina fönster vid avtalsskrivning med fasta datum. Givetvis går det bra att boka fönsterputs från oss vid enstaka tillfällen också.

Kollektivavtal och utbildad personal

Sophias Städservice har utbildad personal som har goda arbetsförhållanden och kollektivavtal med Kommunal. Med det kan vi med säkerhet veta att vår personal arbetar med glädje och gör våra kunder nöjda.  

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias service?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.