Lokalvård

Vi erbjuder lokalvård som uppfyller högsta möjliga krav genom att leverera kvalitetsstädning utförd av vår utbildade personal, använda korrekt arbetsteknik och svanenmärkta rengöringsmedel.

Anpassad städning

Tillsammans med er skapar vi arbetsbeskrivning som följs enligt avtalad schemaläggning med allt ifrån städning av teknikrum till bevattning av växter.

Försäkringar

Kollektivavtal

Samma städpersonal

Med hänsyn till miljön

Vi har alltid miljöpåverkan i åtanke, och därför använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen. Hos Sophias Städservice strävar vi efter att upprätthålla en miljövänlig arbetsmiljö och därför kan du som kund känna dig trygg med ditt val av städleverantör.

Goda arbetsförhållanden

Genom att erbjuda goda arbetsförhållanden, ha kollektivavtal med Kommunal och undvika att tidspressa vår städpersonal kan vi vara säkra på att vårt team arbetar med glädje och kvalitet. En nöjd personal leder till nöjda kunder!

Vårt team består av internutbildad och professionell personal som bär profilkläder och alltid fokuserar på att skapa trivsamma miljöer.

En kontaktperson och samma städpersonal

Som kund får du en kontaktperson som ansvarar och planerar efter dina behov och önskat upplägg. Vi lägger ner tid på att hitta rätt och lämplig personal för varje enskild kund och planerar alltid för att samma personer ska städa på din arbetsplats.

Lokalvård enligt en tydlig kvalitetsplan

Vi på Sophias Städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal och planer eftersom vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer. Vi följer en kvalitetsplan där avstämningar och uppföljningsmöten sker regelbundet för kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och kundönskemål.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder tilläggstjänster där vi kan även hjälpa till med storstädning, golvvård, mattvätt och fönsterputs.

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias Städservice?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.