Vanliga frågor

Vi har samlat våra vanligaste frågor på ett ställe så att du kan få svar på allt du undrar innan du beställer städservice av oss.

Få svar på dina och flera vanliga frågor.

Våra vanligaste frågor

Det är jättesvårt att svara på, det beror dels på hur många personer vi kan vara och städa hos dig samt hur stor er bostad är. Kontakta oss inför din storstädning eller flyttstädning så kan vi ge dig en bättre uppskattning.

Vi har nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd med vårt jobb har du chansen att säga till oss så åtgärdar vi det så fort vi kan.

Lite beroende på vilken typ av städning du bokat. Ska vi putsa dina fönster vill vi att allt i fönster och i närheten av plockas bort under tiden. Är det en flyttstädning vill vi att boendet ska vara helt tomt på kartonger.

När du bokar respektive städning går vi igenom en extra gång vad som ska förberedas.

Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och därmed är ditt hem försäkrat när vi kommer och städar. Skulle något gå sönder utreds ärendet av försäkringsbolaget.

Vi vill gärna veta vad som är trasigt och defekt innan vi kommer och städar.

Nej, du behöver inte vara hemma när vi städar hos dig. Vi har en säker hantering av nycklar, larm och koder. Hur du vill släppa in oss bestämmer vi under bokning av tjänsten. Vill du vara på plats och öppna dörren är det helt okej.

Du bestämmer själv hur ofta du vill och känner att du behöver ha hemstädning.

Vi rekommenderar att städningen är regelbunden. Vare sig det är  varannan vecka eller bara en gång i månaden beroende på hur rent du håller det mellan städningarna.

Har du aldrig haft hemstäd innan rekommenderar vi att börja med storstädningen för att vi ska få de bästa förutsättningarna tillsammans.

Nej, det behöver du inte. Bara du kan se till att vi kommer in och kan rengöra ditt hem.

Börja med att fylla i vår offertförfrågan, därefter kontaktar vi dig för vidare information och bokar in ett kostnadsfritt hembesök och går igenom dina önskemål och förväntningar.

För att du ska känna dig trygg med vår städning är det alltid samma person som kommer hem till dig när du bokar våra tjänster.

Vi värnar om miljön och använder därför svanenmärkta produkter. Vi ser till att inte använda för mycket och när vi behöver använda engångsprodukter är vi sparsamma med användandet.

Vi tar med all städutrustning vi behöver till engångsuppdragen som storstädning, flyttstädning, visningsstädning, byggstädning och fönsterputsning med undantag för stegar eller pallar som kan behövas när vi ska putsa era fönster. För hemstädning tar vi med miljömärkt rengöringsmedel och städdukar. Du behöver ha dammsugare, mopp och hink.