Golvvård

Bevara livslängden på era golv genom hållbar, miljövänlig och professionell golvvård.

Anpassad golvvård

Sophias städservice erbjuder ditt företag anpassad golvvård för exempelvis linoleumgolv, trägolv och stengolv. Varje golvmaterial är unikt och vi skräddarsyr därför underhåll baserat på varje enskilt skötselråd.

Inget uppdrag är för litet eller för stort vi levererar golvvård till olika företagskunder i hela Storstockholm, Södertälje kommun och Strängnäs kommun.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

En Kontaktperson

För din arbetsmiljö

Med välstädade trivsamma lokaler och fina välskötta golv kan skapar vi en trevlig miljö för er personal och kunder, vilket kan bidra till bättre arbetsvilja och skapa bättre förutsättningar till försäljning.

Sophias städservice levererar golvvård med trygghet, ansvar och gott bemötande.

Så här går det till

När du kontaktar oss får du en kontaktperson som bokar möte i era lokaler. Vi går igenom lokalerna tillsammans för att skräddarsy en anpassad golvvård baserat på material och skötselråd.

Din kontaktperson håller kontakt med dig under hela uppdraget och säkerställer att utförandet håller utlovad kvalitet.

Långsiktigt och hållbart arbete

Vi på Sophias Städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal. Allt för att vi tillsammans med er ska bygga en affärsrelation som håller i längden. Vi sätter upp en kvalitetsplan och har löpande avstämningar och uppföljningsmöten där vi jobbar med kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och dina önskemål.

Storstädning för hållbarhet

Ett golv behöver vårdas mellan den dagliga städningen precis som många andra delar i lokaler för hållbarheten och livslängden. På så vis kan du slippa dyra och kostsamma renoveringar av golven. Låt oss ta hand om storstädning av era lokaler samtidigt som vi vårdar era golv.

Erfaren personal städar med minsta miljöpåverkan

Vår personal har den utbildning och erfarenhet som krävs för att kunna ge er kvalitetsmässig anpassad maskinell golvvård som är hållbar och dessutom miljövänlig. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel för minsta möjliga miljöpåverkan. Vi lär och använder oss ständigt nya städtekniker vilket leder till minskning av rengöringsmedel.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder tilläggstjänster där vi kan även hjälpa till med storstädning, fönsterputsning och möbeltvätt.

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias service?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.