Fönsterputs

Upplev en kristallklar utsikt genom dina fönster med Sophias Städservices professionella fönsterputs. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ fönsterputsning till alla våra privatkunder.

För skinande rena fönster

Låt inte en smutsig fönsterruta förstöra din utsikt. Våra fönsterputsare jobbar med ordentliga redskap och städmaterial för att garantera att dina fönster blir rena och fina på alla sidor, utan ränder eller fläckar.

Låt oss på Sophias Service ta hand om dina fönster så att du kan njuta av en obehindrad utsikt. Kontakta oss idag för att boka din fönsterputsning.

Letar du fönsterputsning i Nykvarn? Kika här!

Miljövänligt

Utbildad personal

Fläckfritt arbete

Vad kostar det?

För att räkna ut ditt pris på fönsterputsning från oss behöver vi veta antal sidor som behöver putsas. Pris från 14 kr per sida. Se räkneexempel i tabellen. Längre ner på sidan hittar du en förklaring på hur du räknar ut hur många sidor enligt vårt räknesätt du behöver beställa putsning för.

En serviceavgift från 300 kr tillkommer alltid för städutrustning och inställelse. Rutavdraget på 50% dras av direkt på fakturan.

Antal fönster

5-10

10-15

runt 20

Pris

från 440 kr

från 580 kr

från 860 kr

Bra att veta

Se till att räkna rätt på antal sidor som vi kommer att putsa hos dig. Om det är ett fast fönster utan handtag räknas det därmed som två sidor. I kostnaden ingår avtorkning av fönsterkarmar och fönsterbräda.

När du beställer fönsterputs från oss vill vi att du meddelar oss om befintliga skador på exempelvis låsvred eller redan repade glasrutor. Meddela även om det är några fönster som är spruckna eller ni har trasiga persienner.

 

Miljövänligt

Vi tar med all städutrustning och material som vi behöver för att kunna städa rent hos dig. För oss är det viktigt att tänka på miljön och därför använder vi i första hand miljömärkta medel.

Vanliga frågor

Vi räknar varje sida som ett fönster. Se bilden för enklare förklaring.

Inför vårt besök hos dig är det bra att du flyttat undan föremål som står i fönsterna, såsom blommor, prydnadssaker och gardiner. Då kan vi fokusera på att ge dig en riktig fläckfri fönsterputsning. Vi putsar alla sidor av dina fönster som du har beställt.

Meddela oss om stege eller pall finns på plats i hemmet eller om vi behöver ta med oss.

Vi putsar alla sidor av dina fönster som du har beställt. Se exempel ovan om hur du räknar antal sidor. Vi torkar av fönsterkarmar och fönsterbleck när vi är klara.

Stege eller en pall behöver finnas på plats om dina fönster är höger än 2,5 meter.

Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och därmed är ditt hem försäkrat när vi kommer och städar. Skulle något gå sönder utreds ärendet av försäkringsbolaget.

Därför vill vi gärna veta vad som är trasigt och defekt innan vi kommer och städar.

Hör av dig så fort du kan efter att vi varit och städat hos dig om du inte känner dig nöjd. Vi kommer då tillbaka så fort vi kan och gör om arbetet. Du får gärna godkänna vårt arbete när vi är på plats, allt för din säkerhet.

Ja, det gör vi! Ner till -5 grader.