Kontorsstädning

Rena kontorslokaler och ren miljö ligger oss varmt om hjärtat och vi på Sophias städservice erbjuder alltid kvalitativ kontorsstädning.

För en trivsam arbetsmiljö

Vi levererar kontorsstädning till stora som små företag i hela Storstockholm, Södertälje kommun och Strängnäs kommun. Med ett trivsamt kontor med välskött städning skapas en arbetsmiljö för din personals trivsel och hälsa. Det ger också ett professionellt intryck till dina besökare och kan bidra till att skapa merförsäljning till dina kunder.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

Samma personal

En kontaktperson

En kontaktperson och samma städpersonal

Som kund får du en kontaktperson som ansvarar och planerar efter dina behov och önskat upplägg. Vi lägger ner tid på att hitta rätt och lämplig personal för varje enskild kund och planerar alltid för att samma personer ska städa på din arbetsplats.

Kontakta oss

Kvalitet och miljö

Med internutbildad och professionell personal som bär våra profilkläder arbetar vi med kontinuerlig och anpassad städning för dig som verkligen vill ha det rent och snyggt på arbetsplatsen. Vi erbjuder svanenmärkt miljövänlig kvalitetsstädning med kontinuitet, trygghet, ansvar och gott bemötande.

Strukturerat arbetssätt för din trygghet

Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och följer vår kvalitetsplan där avstämningar och uppföljningsmöten sker regelbundet för kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och dina önskemål.

Sophias städservice arbetar alltid utifrån tydliga avtal.

Med goda arbetsförhållanden, kollektivavtal med Kommunal och att inte tidspressade arbete för vår städpersonal kan vi med säkerhet veta att våra personal arbetar med glädje och kvalitet. Nöjd personal ger nöjda kunder!

Vi lyssnar och anpassar den generella och förenklade checklistan nedan efter varje enskild kund. Dina behov kommer vara grunden till en tydlig arbetsbeskrivning som följs av den insatta städpersonalen.

Storstädning av kontorslokaler

Emellanåt, utöver den regelbundna kontorsstädningen, kan även en storstädning av dina kontorslokaler behövas. Vid en storstädning fokuserar vi mer på djupet och städar allt från tak, väggar, inredning, lampor, golv, kök och toaletter. Storstädning ger en god miljö där personalen mår bra och uppskattar sin arbetsplats.

Arbetsbeskrivning anpassas efter ditt behov.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder tilläggstjänster där vi kan även hjälpa till med: maskinell mattvätt, golvvård, fönsterputs, och lättare servering vid event med efterstädning.

Vi erbjuder också lokalvård och städning på skolor.

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias service?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.