Butiksstädning

Vi erbjuder butiksstädning till stora som små butiker och köpcentrum som ställer höga krav avseende kvalitet och miljöfrågor. Butiksstädning kan genomföras i hela Storstockholm, Södertälje kommun och Strängnäs kommun.

Anpassad städning

Vi utför butiksstädning med maskiner som är specifikt anpassade för ditt golvmaterial. Utöver golvvård så anpassar vi städningen efter dina önskemål och de utrymmen och ytor som behöver städas. Vårt mål är att säkerställa att du blir nöjd med resultatet, så vi har en utbildad personal och genomför kontinuerliga kvalitetskontroller för att säkerställa högsta möjliga kvalitet på vårt arbete.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkringar

Samma personal

Miljön är viktig för oss

Vi använder små mängder rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen. Vi använder oss av svanenmärkta rengöringsmedel.

Professionell och välmående personal

Vår professionella personal är utbildade, bär våra profilkläder och städar med fokus på att ge er trivsamma butikslokaler. Med goda arbetsförhållanden och kollektivavtal med Kommunal kan vi med säkerhet veta att våra personal arbetar med glädje och kvalitet. Nöjd personal ger nöjda kunder! Läs om var några av våra medarbetare säger.

Alltid samma kontaktperson

När du kontaktar oss får du en kontaktperson som bokar ett kundmöte med er. Samma person ansvarar och planerar efter ditt behov och önskat upplägg. Vi lägger ner tid på att hitta rätt och lämplig personal för varje enskild kund och planerar alltid för att samma personer ska städa i dina butikslokaler.

Utifrån dina behov och önskemål skapar vi arbetsbeskrivning och schemaläggning som följs enligt avtal. 

Vi ser långsiktigt på vår affärsrelation

Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och har strukturerade planer för att sikta mot ett långvarigt samarbete. Därför följer vi vår kvalitetsplan där avstämningar och uppföljningsmöten sker regelbundet för kvalitetssäkring, förväntningar, förbättringar och dina önskemål. Vi arbetar alltid utifrån tydliga avtal.

Tilläggstjänster

För regelbunden butiksstädning erbjuder vi också tilläggstjänster där vi kan även hjälpa till med storstädning, golvvård och fönsterputs.

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias service?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.