Sophias städservice

Kvalitetsservice i världsklass!

Varje uppdrag är unikt därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom våra städ och servicetjänster som vi erbjuder. Våra medarbetare är våra stjärnor, tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete ute hos våra kunder som vi är glada och stolta över.

Om oss

Sophias Städ & Service Grupp AB grundades av Sophia Remmo i syfte att kunna ge fler människor möjligheten att köpa prisvärda hushållsnära tjänster och samtidigt få städ och service i världsklass med trygghet, kvalité, ansvar och gott bemötande. 

Genom att ha genomgående hög hållbarhet och långsiktig utomordentlig kvalitetsservice däribland städningen är grundligt gjord kan vi växa på ett ansvarsfullt sätt.

Varje uppdrag är unik därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom våra städ och servicetjänster, på så sätt kan vi säkerställa att vi utför varje uppdrag korrekt. Det gör att vi minimera negativ påverkan av våra kunders liv, hem och/eller arbetsmiljö oavsett uppdragets omfattning.

Kontakta oss idag!

Ring 010 - 682 14 80