Sophias städservice

Kvalitetsservice i världsklass!

Varje uppdrag är unikt därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom våra städ och servicetjänster som vi erbjuder. Våra medarbetare är våra stjärnor, tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete ute hos våra kunder som vi är glada och stolta över.

Om oss

Sophias Städ & Service Grupp AB grundades av Sophia Remmo i syfte att kunna ge fler människor möjligheten att köpa hushållsnära tjänster till ett lägre pris men ändå ge städ och service i världsklass med trygghet, kvalité, ansvar och gott bemötande. 

Genom att ha genomgående hög hållbarhet och långsiktig utomordentlig kvalitetsservice däribland städningen är grundligt gjord kan vi växa på ett ansvarsfullt sätt.

Varje uppdrag är unik därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom våra städ och servicetjänster, på så sätt kan vi säkerställa att vi utför varje uppdrag korrekt. Det gör att vi minimera negativ påverkan av våra kunders liv, hem och/eller arbetsmiljö oavsett uppdragets omfattning.

säkerhetspolicy-sophiasservice

Säkerhetspolicy

Hos oss är alla våra kunders hem/arbetsplats försäkrade via Trygg- Hansa. För allas säkerhet får alla våra nya medarbetare lämna utdrag ur belastningsregistret och de får signera sekretessavtal. Vi rekryterar omsorgsfullt och kollar referenser. Vi har rutinerad nyckel, larm och kod hantering. Våra medarbetare lämnar alltid ifrån sig nycklar vid dagens avslut.
Kavalitetpolicy-hemstädning-kontorsstädning

Kvalitetspolicy

Du har alltid Nöjd kund-garanti i 24 timmar. Är du missnöjd med något åtgärdar vi det snarast möjligast. Vår ambition är att arbeta mer personligt genom våra processer, vi gör kund avstämningar och anpassar oss efter våra kunder önskemål inom hemstädning, kontorsstädning men även inom våra övriga städservicetjänster. Vi rekryterar omsorgsfullt, personer som är serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla men även är punktliga och ärliga ser vi som mervärde. Våra medarbetare är medvetna om vad integritet är och utför städmomenten med glädje, ser och har känsla för detaljer.

Miljö-hållbarhet

Miljö & hållbarhet

Att vara miljöanpassade och hållbara är för oss en självklarhet, oavsett vart i vårt arbete vi befinner oss. En del i arbete är att kunna erbjuda miljömärkta städmaterial och vi försöker vara återhållsamma med vattenförbrukningen och förbrukningsmaterialet. I mån av går och cyklar vi till våra uppdrag men vi åker även kommunalt. Vi är ett välorganiserat bolag och välplanerar uppdragen för våra medarbetare. I största möjliga fall mailar vi offerter, orderbekräftelser och fakturor, men givetvis kan vi post också men då använder vi miljöanpassat papper.
Medarbetare-Sophias-städservice

Medarbetare

Vi värna och är stolta över varje medarbetare. De ska må bättre än bra och vi vill att de ska trivas hos oss och när de är ute hos våra kunder men även när de går hem till sina familjer. Därför har vi marknadsmässig lönesättning, avsättning för pension, försäkring via Fora och andra generösa anställningsvillkor. Självfallet omfattas allt detta i ett riktigt anställningsavtal. På så sätt kan vi hålla låg personalomsättning. Vi arbetar ständig för att trygga våra städarbetare. Alla nya medarbetare får genomgå en intern gedigen städ & kvalitetsutbildning hos oss och vi utför med jämna mellanrum uppdateringar om vad som är av vikt när vi är ut hos våra kunder.
Prisgaranti-med-Sophias-städservice

Prisgaranti

Oavsett om du väljer hemstädning eller kontorsstädning garanterar vi dig fasta priser och prisvärda tjänster. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid. Vi har låga omkostnader och därför kan vi erbjuda lägre priser men vi väljer att också att ge mer till Folket så länge vi uppnår marknadsmässiga löner och andra personalomkostnader. Vilket är bra då vi vet att fler önskar kunna köpa hemstädning och servicetjänster.

Vårt-mål-med-Sophias-städservice

Vårt mål

Som kund till oss på Sophias städservice, vi vill att du ska alltid känna dig trygg med oss, kunna luta dig tillbaka, veta att ditt hem/arbetsplats är i trygga händer, att vi utför vårt arbete med integritet, korrekt, inte slarvar och alltid grundligt. Vi strävar alltid för att våra kunder ska vara Sveriges nöjdaste kunder och ska alltid ha den bästa känslan gentemot Sophias städservice. Vi lämnar aldrig en missnöjd kund för våra kunder är våra reklampelare!

0766-319 972

Boka eller schemalägg städningen