Om oss

Varje uppdrag är unikt därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom de städ- och servicetjänster som vi erbjuder. Våra medarbetare är våra stjärnor och tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete ute hos våra kunder som vi är glada och stolta över.

Vilka är vi?

Visionen för Sophias Städ & Service Grupp AB är att erbjuda prisvärda städtjänster av högsta kvalitet åt fler hem, företag och offentliga byggnader. Vi prioterar trygghet, kvalitet, ansvar och utmärkt service.

Vår mission är att erbjuda genomgående hållbara och högkvalitativa städtjänster, där varje städning görs grundligt och noggrant. Genom att hålla en hög standard på vår service strävar vi efter att växa på ett ansvarsfullt sätt.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Trygg arbetsgivare

Vi har kollektivavtal via Kommunal och ger personalen en grundlig internutbildning. Vi är mycket måna om att vår personal ska trivas hos oss, vilket medför att du oftast har samma städstjärna hos dig.

Försäkringar och rutiner

För din skull har vi väl utarbetade rutiner som vi går igenom tillsammans med dig innan start. All vår personal signerar ett sekretessavtal, vi erbjuder Nöjd kund-garanti och vi är försäkrade genom Trygg Hansa.

Miljövänliga

Med svanenmärkta rengöringsmedel som används i små mängder minskar vi miljöpåverkan, sopavfall och vattenförbrukning. När det är möjligt cyklar vi, samåker eller åker kommunalt till våra uppdrag.

Kvalitetsservice i världsklass!

Vi vet att varje uppdrag är unikt och därför är vi lyhörda och har en god förståelse för dina önskemål och behov. Genom att lyssna på dig som kund kan vi säkerställa att vi utför varje uppdrag korrekt. Det gör att vi håller rent och fräscht i ditt hem eller på din arbetsplats utan negativ påverkan på din vardag – oavsett uppdragets omfattning. Vi strävar alltid efter att leverera service på ett sätt som överträffar dina förväntningar.

Välkommen att

Kontakta oss

Priser

*Timpris: 220 kr/tim varannan vecka. 240 kr/tim var fjärde vecka. Priset är inklusive moms efter rutavdrag.

**Kvadratmeterpris: Gäller stora uppdrag. Från 25 kr/kvm. Ju mindre yta och komplexitet av utrymme, desto högre kvadratmeterpris. Du kan se prisexempel på respektive städtjänst.

***Inställelse vid hemstädning. Inställelse samt miljömärkta rengöringsmedel och städdukar. Gäller hemstädning för avtalskunder.

****Inställelse vid stora uppdrag: Inställelse samt städmaterial och miljömärkta rengöringsmedel. Gäller stora uppdrag som storstädning, byggstädning, flyttstädning, visningsstädning och fönsterputs.

Timpris*

Från 220 kr/tim

Kvm-pris**

Från 25 kr/kvm

Start hemstäd***

Från 60 kr/tillfälle

Start övrigt****

Från 300 kr/tillf.

Det här behöver du tänka på

Checklista

Du behöver ha väl fungerande dammsugare, mopp och hink. Se till att det finns stege eller en pall samt strykbräda och strykjärn om du vill att vi stryker kläder.

För att du ska bli nöjd med hemstädningen rekommenderar vi dig att börja med Sophias städservice storstädning.