Byggstädning

Byggstädning är lite annorlunda och kräver regelmässig städning i omgångar i ett byggprojekt. Vi utför städning med fönsterputs i etapper efter din byggplanering oavsett om det är ett litet eller stort projekt.

Erfarenhet av byggstädning

Vi har erfarenhet av byggstädning som kräver specifik kunskap och tar hand om sorteringen av avfall samt ser till att området runt byggprojektet hålls rent. Städning av byggbodar tar vi hand om under byggets gång enligt er planering. Vår personal bär profilkläder och är utbildade i både städning och riskhantering.

Kollektivavtal

Ansvarsförsäkring

En kontaktperson

Löpande kontroll och besiktning

En arbetsledare från oss kommer att delta i era planeringsmöten för byggprojektet och är ansvarig för att säkerställa kvaliteten på städningen under hela projektet. Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och håller regelbundna avstämningar och uppföljningsmöten för att säkerställa kvalitet, förväntningar, förbättringar och önskemål. Vi garanterar även en kvalitetssäkrad slutstädning inför besiktningen.

Hur går vi tillväga?

När ni kontaktar oss angående byggstädning i ert byggprojekt, offererar vi er baserat på uppdragets omfattning och ni får en arbetsledare och /eller arbetschef som är med på era planeringsmöten.

Byggstädning med låg miljöpåverkan

Miljön ligger oss nära om hjärtat och vi använder svanenmärkta miljövänliga rengöringsmedel som doseras i små mängder. Vi lär och använder oss ständigt nya städtekniker vilket leder till minskning av rengöringsmedel.

Nöjd personal ger nöjda kunder

Med goda arbetsförhållanden och kollektivavtal med Kommunal vet vi att våra personal arbetar med glädje och levererar kvalitet. Nöjd personal ger nöjda kunder! Läs gärna om vad några av våra medarbetare säger här.

Trygghet, ansvar och kvalitet

Varför Sophias service?

Alla våra kunders arbetsplatser är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Vi har kollektivavtal via Kommunal.

Våra medarbetare signerar sekretessavtal.

Våra medarbetare är utbildade och har lämnat utdrag ur belastningsregistret.

Vi har alltid nöjd kund-garanti och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligt.

I den mån det är möjligt går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Vi använder svanenmärkta rengöringsmedel, använder vi mindre rengöringsmedel för att minska sopavfallet från förpackningar och soppåsar, samt för att minska vattenförbrukningen.

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40 kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.