Jobba hos oss

På Sophias Service värdesätter vi vår personal. Vi har kollektivavtal genom Kommunal och ger all vår personal en gedigen internutbildning.

Så här säger några av våra medarbetare:

Bayan:

“Att få jobba på Sophias städ är en ständig rolig skola för mig. Det har utvecklat mig som person på ett tryggt sätt. Innan jag började här hade jag inte jobbat så mycket och allt har det här förtaget lärt mig. Allt från hur jag ska gör en hemstädning till kontorsstädning i detalj och hur hög service funkar. Jag älskar att städa och ta hand om våra kunder och deras hem och arbetsplats – det är det bästa jag vet. Jag har också lärt mig svenska språket bättre. Jag är verkligen tacksam för att jag får jobba på Sophias Städservice, det känns så bra!”

Tatjana, har jobbat hos oss sedan start 2021

“Jag känner mig accepterad och trygg på min arbetsplats. Med Sophia lärde jag mig mycket om grupparbete, kommunikation med kollegor och respekt för alla. Jag har lärt mig många nya detaljer inom städning och träffat nya kunder. Jag hoppas att den positiva atmosfären kommer att fortsätta i framtiden och att företaget får fortsätta att utvecklas.”

Evelina:

“Jag tycker det är kul att städa och göra fint. Mitt jobb är lärorikt, roligt och omväxlande.”

Är du intresserad av att jobba med oss?

Skicka gärna några rader om dig själv i formuläret.

Kontakt