Fönsterputs Nykvarn

Varje uppdrag är unikt därför är vi lyhörda och har förståelse för våra kunders behov och önskemål inom de städ- och servicetjänster som vi erbjuder. Våra medarbetare är våra stjärnor och tillsammans gör vi ett fantastiskt arbete ute hos våra kunder som vi är glada och stolta över.

Fönsterputsning i Nykvarn – Vägen till kristallklart resultat

Att njuta av solens strålar som mjukt silas genom fönsterglaset kan vara en av de enklaste men renaste glädjeämnen i ett hem. Sophias Städ & Service har i många år erbjudit professionell fönsterputsning i Nykvarn, där vårt engagemang för fläckfria fönster skiner lika klart som de resultat vi levererar. Med gedigen erfarenhet och en brinnande passion för att bringa ljus in i våra kunders liv, står vi redo att lyfta fram ditt hem eller din arbetsplats estetiska potential.

Vad kostar det?

För att räkna ut ditt pris på fönsterputsning från oss behöver vi veta antal sidor som behöver putsas. Vi tar från 14 kr per sida. Se räkneexempel i tabellen. Längre ner på sidan hittar du en förklaring på hur du räknar ut hur många sidor enligt vårt räknesätt du behöver beställa putsning för.

En serviceavgift från 300 kr tillkommer alltid för städutrustning och inställelse. Rutavdraget på 50% dras av direkt på fakturan.

Offert

Antal fönster

5-10

10-15

runt 20

Pris

från 440 kr

från 580 kr

från 860 kr

Individuell service för varje kund

Sophias Städ & Service förstår att varje kund och varje fönsterparti är unikt. Därför tar vi oss tid att verkligen lyssna till dina önskemål och förväntningar. Innan vi påbörjar vår fönsterputsning, gör vi en grundlig genomgång av dina behov och de specifika förutsättningarna för just din fastighet. Oavsett om det rör sig om en villas fönsterpartier, en lägenhets mer begränsade ytor, eller större kommersiella lokaler, anpassar vi vår tjänst till de krav som just din situation medför. Detta uppmärksamma tillvägagångssätt garanterar inte bara en service som överträffar dina förväntningar, utan också en upplevelse som är så friktionsfri som möjligt.

Hållbara metoder och ansvarstagande

I en tid där miljö och hållbarhet är viktigare än någonsin, tar Sophias Städ & Service sitt ansvar på största allvar. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel och effektiva men skonsamma metoder för att skydda både naturen och fönstrens livslängd. En noggrann fönsterputs hos oss är inte bara en investering i ditt hem, det är även en investering i vår fantastiska planet. Vi är stolta över att kunna bidra till en grönare framtid i Nykvarn samtidigt som vi gör det vi är bäst på – att bringa klarhet genom välputsade fönster.

Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Oslagbar kvalitet och erfarenhet

Vår långa historia av fönsterputsning har inte endast gett oss en djup förståelse för hantverket, utan också en självklar plats som branschledare inom området. Vi förstår att rena, fläckfria fönster kan göra underverk för både hemmets utseende och för sinnesstämningen hos dess invånare. Genom åren har vi finslipat våra metoder och putsningstekniker för att säkerställa att varje ruta i Nykvarn kan skina som om de vore nya. Våra fönsterputsningsproffs är inte enbart utrustade med toppmodern utrustning och miljövänliga rengöringsmedel, utan de bär även på en oöverträffad noggrannhet och omsorg i sitt arbete.

Vanliga frågor

Vi räknar varje sida som ett fönster. Se bilden för enklare förklaring.

Inför vårt besök hos dig är det bra att du flyttat undan föremål som står i fönsterna, såsom blommor, prydnadssaker och gardiner. Då kan vi fokusera på att ge dig en riktig fläckfri fönsterputsning. Vi putsar alla sidor av dina fönster som du har beställt.

Meddela oss om stege eller pall finns på plats i hemmet eller om vi behöver ta med oss.

Vi putsar alla sidor av dina fönster som du har beställt. Se exempel ovan om hur du räknar antal sidor. Vi torkar av fönsterkarmar och fönsterbleck när vi är klara.

Stege eller en pall behöver finnas på plats om dina fönster är höger än 2,5 meter.

Vi har ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa och därmed är ditt hem försäkrat när vi kommer och städar. Skulle något gå sönder utreds ärendet av försäkringsbolaget.

Därför vill vi gärna veta vad som är trasigt och defekt innan vi kommer och städar.

Hör av dig så fort du kan efter att vi varit och städat hos dig om du inte känner dig nöjd. Vi kommer då tillbaka så fort vi kan och gör om arbetet. Du får gärna godkänna vårt arbete när vi är på plats, allt för din säkerhet.

Ja, det gör vi! Ner till -5 grader.

Fokus på kvalitet

När du väljer Sophias Städ & Service för fönsterputsning i Nykvarn, väljer du mer än bara tjänster av högsta kvalitet – du väljer en partner som är dedikerad till att förbättra livskvaliteten genom varje genomskinlig yta. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att få se världen utanför i sitt bästa ljus. Hör av dig till oss idag för en kostnadsfri offert och ta ett steg närmare lysande fönster i ditt hem eller på din arbetsplats.

Vill du få dina fönster putsade?

Hör av dig till mig idag!