Företagssstädning

Vi på Sophias städservice erbjuder alltid kvalitativ företagsstädning. Våra utbildade och professionella medarbetare har lång erfarenhet och är tillgängliga för kontinuerlig och anpassad städning för företagskunder som vill ha det verkligen rent och snyggt på sin arbetsplats, en arbetsplast där man värdesätter personal och miljö för allas trivsel och hälsa.

Som företagskund får ni en kontaktperson som ansvarar och planerar efter ert behov och önskat upplägg. Vi värdesätter långsiktiga affärsrelationer och följer vår kvalitetsplan däri uppföjlningar sker regelbundet. 

Vi erbjuder miljövänlig kvalitetsstädning med kontinuitet, trygghet, ansvar och gott bemötande.  

Som kund till oss har ni alltid Nöjd kund-garanti i 24 timmar.

Vi erbjuder även Flyttstädning.

Pris för företagssstädning

 Sophias städservice erbjuder lokal, butik och kontors -städning för den kräsna kunden.

Boka gärna ett kostnadsfritt besök för offert,

Ring 010-682 14 80 eller fyll i formulär.

Varför Sophias städservice?

Vi genomsyrar trygghet, ansvar, kvalité och gott bemötande

Alla våra kunders hem och/eller arbetsplats är försäkrade via Trygg-Hansa om en olycka skulle vara framme.

Våra medarbetare signerar sekretess avtal.

Våra medarbetare lämnar utdrag ur belastningsregistret

Vi har alltid Nöjd kund-garanti i 24 timmar och vi åtgärdar det ni är missnöjda med snarast möjligast.

Det är utbildade medarbetare som städar hos er.

I mån av går eller cyklar vi till våra uppdrag, men vi åker även kommunalt och samåker i våra bilar. Givetvis gör vi mer än så.

Vi har kollektivavtal via Kommunal

Vi har förmodligen marknaden bästa priser. Inga dolda avgifter, fakturaavgift på 40kr om du önskar faktura via post och ingen bindningstid.

Vi ger dig mer personligt service genom våra tjänster därför att vi vill ha Sveriges nöjdaste kunder!

Grundläggande arbetsmoment

  • Dammsuger alla golv och lister
  • Moppar alla golv, om möjligt
  • Dammtorkar alla fria ytor
  • Torrdammar av tavlor och andra känsliga föremål
  • Putsar speglar
  • Torkar av dörrar och skåpluckor
  • Tömmer papperskorgar och slänger soppor.
  • Köksutrymmen rengörs, noggrant
  • Toaletter rengörs noggrant
Hur blir jag kund?

Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök eller telefonsamtal där vi alltid utgår ifrån dina önskemål och behov, det är förutsättning för att du ska få bästa städningen av oss. Under samtalet sammanställer vi allt i din kundportal. Du får då veta hur många timmar det tar att städa, du bestämmer vilken veckodag du vill att vi städar, vi kommer överens om vilket datum och tid vi ska starta städningen och om du vill ha det löpande eller enstaka gånger. Du får namn på vem som kommer att städa hos dig också. 

Måste jag lämna nycklar?

Nej du behöver inte lämna nycklar till oss. Dock behöver du se till att vi kommer in hemma hos dig vid avtal tid. Du får gärna vara även hemma första gången för att se att du blir nöjd med vår städning. Du kan givetvis ändra dig och meddela oss via telefon eller mail om du inte vill vara hemma vid något tillfälle, då kommer vi överens om hur överlämning av nycklar ska ske. Annars kommer vi överens vid första personliga mötet eller samtalet om du vill att vi kvittrar ut nyckel eller inte.

Hur ofta behöver jag hemstädning?

Du bestämmer själv hur ofta du vill och behöver ha hemstädning. Vi kan rekommendera att ha  städning regelbundet -varje, varanan eller var tredje vecka eller en gång per månad för att hålla det så rent så möjligt mellan städningen. Har du inte haft hemstädning tidigare eller bara haft det vid någon enstaka gånger rekommenderar vi att du börjar med vår Storstädningen.

Hur gäller Nöjd kund-garantin på städningen?

Du får en checklista av oss när du bokar din städninga från oss, den följer vi enligt överens kommelsen vid första mötet och du kan då kontrollera efter varje utförd städning att det är grundligt gjord. Om någon punkt på checklistna har missats tar du bild på det och mailar oss. Vi återgärdar det vi har missat snarast möjligats i övenskommelse med dig.

Vad är prisgaranti?

Vi garanterar dig fasta priser och prisvärda tjänster, inga dolda avgifter, ingen bindningstid, fakturaavgift på 40kr om du önskar faktura via post och ingen serviceavgift vid bokning av hemstädning. Du kan omboka din städtid när du vill också. Vi har låga omkostnader och därför kan vi erbjuda lägre priser men vi väljer att också att ge mer till Folket så länge vi uppnår marknadsmässiga löner och andra personalomkostnader. Vilket är bra då vi vet att fler önskar kunna köpa städ och service -tjänster.

 

Har du frågor och funderingar?

Du är varmt välkommen att maila oss dina frågor och funderingar. Vi besvarar alla våra kunder. Varmt Välkommen!

Kontakta oss idag!

Ring 010 - 682 14 80